Stel een vraag

Steunstee

De Steunstee is er voor iedereen en draagt bij aan de leefbaarheid in een dorp of wijk. Iedereen kan er terecht met vragen of opmerkingen over wonen, welzijn en zorg, maar ook voor bijvoorbeeld ondersteuning bij het invullen van formulieren of het aanvragen van voorzieningen. 

Wekelijks is er op iedere Steunstee een koffieochtend, hier kunt u onder het genot van een kopje koffie een praatje maken met de steunstee medewerker en andere bezoekers. Als u liever even persoonlijk contact heeft, loop dan gerust even binnen tijdens één van de spreekuren. Tijdens een spreekuur is de Steunstee medewerker aanwezig die probeert samen met u de vraag te beantwoorden.

Vanuit de Steunstee worden ook verschillende activiteiten georganiseerd, denk bijvoorbeeld aan gezamenlijke maaltijden, voorlichtingsbijeenkomsten of activiteiten als sjoelen, bingo, klaverjassen, volksdansen en gymnastiek.

Contact

Wilt u weten welke activiteiten er in uw buurt georganiseerd worden? Of wilt u weten wanneer u bij de Steunstee in uw buurt terecht kunt voor de koffieochtend of het spreekuur? Kijk dan eens op onze Contact pagina.