Stel een vraag

Jeugdmaatschappelijk werk

Ben jij niet ouder dan 23 jaar? Heb jij soms met dingen te maken waar je niet makkelijk met iemand over praat en weet je even niet hoe je verder moet? Voel je je eenzaam, onzeker of heb je het gevoel dat je niet begrepen wordt? Zijn er spanningen thuis, op school of met vrienden? Heb je moeite om met geld om te gaan of heb je schulden? Of zijn er andere dingen waar je tegenaan loopt en weet je niet hoe je er mee om moet gaan? Praat er dan eens over met een medewerker van het jeugdmaatschappelijk werk.

De jeugdmaatschappelijk werker geeft je gratis advies en helpt je weer op weg. Jij bepaalt zelf waar deze gesprekken plaatsvinden. Dit kan op school, bij je thuis, of in één van onze kantoren.

Contact

Wil je je aanmelden of heb je behoefte aan meer informatie? Dan kun je dagelijks van 9.00 tot 10.30 uur bellen naar de aanmelddienst op telefoonnummer (0597) 675 794. Je kunt ook mailen naar aanmelddienst@welzijnbellingwedde.nl.

Aanmelden kan ook via één van onze jongerenwerkers. Deze zijn te vinden in de verschillende jongerencentra. De jongerenwerker kan je ook doorverwijzen naar het jeugdmaatschappelijk werk.